Gratis verzending vanaf €50 binnen NL

Amethist

De werking en betekenis van Amethist

Amethist staat bekend als een zeer spiritueel kristal met een krachtige en beschermende energie. Ook staat het bekend om zijn beschermende werking voor mensen met psychische problemen en moeilijkheden (Amethist mag absoluut niet gebruikt worden door mensen met paranoia of schizofrenie). Tijdens een meditatie kan deze steen u naar een hoger spiritueel bewustzijns niveau tillen.

Lang geleden droegen de mensen amethist om dronkenschap te voorkomen, dit vanwege zijn ontnuchterende effect. Het helpt de verleidingen die verslavingen met zich mee brengen te overwinnen. Dit kristal kan zowel uw geesten stimuleren als kalmeren. Tijdens een meditatie brengt het uw gedachte weg van het wereldse en meer richting het dieper inzicht.

Op een geestelijk niveau zorgt het voor meer concentratie en een betere controle over de vaardigheden waarover u beschikt. Het bevordert de mentale aanpassing die u doormaakt op het moment dat u nieuwe ideeën en gedachtepatronen zult ontwikkelen. Ook staat dit kristal erom bekent om oorzaak en gevolg naar voren toe te brengen en u deze beide te laten zien.

Een zeer krachtige steen vooral als u op het moment een moeilijke keuze voor de boeg heeft. Ook kan Amethist u assisteren als u slaap problemen zoals slapeloosheid ervaart. Dit vooral als de slapeloosheid een gevolg is van een overactieve geest. Het beschermt u ook tegen terugkerende nachtmerries.

Deze steen stimuleert de werking van het geheugen. Het verbetert ook uw motivatie waardoor u beter in staat zal zijn om realistische doelen te stellen voor uzelf. Het brengt laag en hoog met elkaar in evenwicht, verwijdert woede, frustratie, angst en bezorgdheid. Het verlicht het gevoel van gemis en verdriet, hierdoor helpt het velen om dit soort problemen te verwerken.

Spiritueel gezien brengt Amethist een liefde voor het goddelijke met zich mee. Deze steen moedigt u aan om onbaatzuchtig door het leven te gaan, ook geeft het u een inzicht in de ware aard van ons bestaan. Het opent uw intuïtie en vergoot uw geestelijke gave. Amethist is uiterst geschikt voor waarzeggen. Het stimuleert het derde oog en daardoor zult u meer kunnen waarnemen.

Slapen met dit kristal maakt lucide dromen en uittreding uit het lichaam makkelijker mogelijk. Uw dromen zullen ook een intuïtieve vorm aannemen. Het zet lagere energieën om in hogere energieën.

Genezing met Amethist

Amethist helpt met het spijsvertering systeem in uw lichaam, het bevordert de productie en regulering van uw hormonen. Stimuleert het immuunsysteem, de reinigende en uitscheidende organen. Het verlicht emotionele, mentale en fysieke pijn die u kunt ervaren. Het verhelpt hoofdpijn en eventuele spanning die vanuit de nek kunnen ontstaan.

Helpt bij problemen met uw gehoor. Het verlicht problemen als u iets kneust, verwond of bij zwellingen. Amethist helpt bij slapeloosheid en zorgt voor een verfrissende slaap. Het brengt evenwicht tussen uw fysieke, geestelijke en emotionele lichaam. Deze steen verbindt u sterk met de spirituele wereld, dit kan genezing op een mentaal niveau bieden. Ook als u zich erg eenzaam voelt kan dit kristal u steun bieden door middel van het verbinden met de spirituele wereld.

Staat bekend om het reinigen van uw aura, stimuleert uw keel en kruin chakra. Dit alles terwijl het negatieve energie absorbeert en omzet in positieve energie. Deze steen is uiterst nuttig voor mensen die op het punt staan de overgang te maken naar de dood. Helpt bij stabilisatie van psychiatrische aandoeningen, gebruik deze steen absoluut niet als u lijdt aan paranoia of schizofrenie.

De beste positie voor Amethist

Leg amethist onder uw kussen als u last heeft van slapeloosheid of nachtmerries. Plaats grotere stukken amethist op een relevante plek in het huis waar u het meeste tijd doorbrengt. De punten kunnen gebruikt worden om energie aan te trekken, en ook af te stoten. Richt de punt naar u toe om het aan te trekken, en richt de punt van u af om energie af te stoten. Amethist staat bekend om het verliezen van kleur als u deze steen direct in het zonlicht legt. Dit wordt door ons ook ten strengste afgeraden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *