Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL

Bergkristal

De werking en betekenis van Bergkristal

Bergkristal is een van de krachtigste genezers, en energie versterkers hier op aarde. In andere woorden als je Bergkristal combineert met een andere steen bijvoorbeeld aan een ketting versterkt dit kristal het effect van de andere steen. Gevonden over de hele wereld en als sinds de oudheid wordt het verwerkt in juwelen en meer.

Bergkristal absorbeert energie, geeft energie af en reguleert het. Het heeft een beschermend effect tegen straling. Dit kristal werkt op iedereen anders, het leest als het ware precies uit welke energie u het hardste nodig heeft en zal u daarvan voorzien. Ook kan het kijken naar wat voor werkt en u hierbij steunen.

Op een spiritueel gebied verhoogt bergkristal uw vibratie tot de hoogst mogelijke stand. Dit kan voor sommige mensen heel fijn zijn omdat het je dichter bij jezelf brengt. Voor andere kan dit soms een shock zijn. Het ligt er maar net aan waar u precies staat in dit leven. Ook staat bergkristal bekend als een begeleider, voornamelijk voor spirituele doeleinde. Het zal u helpen om naar uw doel toe te streven.

Iedereen hier op aarde is geïncarneerd met een doel, vaak zijn dit bepaalde lessen die wij graag willen leren. Dit kristal zal u begeleiden om dit doel te behalen. Soms wordt dit kristal gezien als een natuurlijke computer, het slaat allerlei gegevens op en deze kunnen worden geopend wanneer dit nodig is.

Genezing met Bergkristal

Bergkristal is een zeer krachtige en genezende steen, dit kan voor elke toepassing gebruikt worden. Het stimuleert het immuunsysteem, brengt het lichaam in evenwicht en verzacht brandwonden. Het harmoniseert al uw chakra’s en brengt deze terug op een lijn.

De beste positie voor Bergkristal

Leg een stuk bergkristal op een plek in uw huis waar u veel tijd doorbrengt. Ook kunt u een stuk bergkristal dragon om uw arm of rond uw nek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *