Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL

Lepidoliet

De werking en betekenis van Lepidoliet

Lepidoliet zuivert uw ruimte van elektro-magnetische smog. Het is zeer nuttig om te plaatsen in ruimtes waar veel computers staan. Het absorbeert de straling die van deze apparaten afkomt. Lepidoliet verjaagt negativiteit. Het activeert de volgende chakra’s, de keel, het hart, uw derde oog en uw kruinchakra.

Dit kristal stemt u af op de gedachten en gevoelens uit vorige levens. Het kan zijn dat sommige ervaringen uit voorgaande levens nog niet geheel zijn verwerkt. Lepidoliet kan deze aan het licht brengen op een zachte en liefdevolle manier. Het zal u assisteren om dit te verwerken wanneer u hier klaar voor bent.

Zeer krachtig tegen het verlichten van stress en depressiviteit. Het maakt een einde aan opdringende gedachtes. Neemt uw wanhoop weg en helpt tegen slapeloosheid. Zeer effectief voor mensen die last hebben van bipolaire stoornissen en hevige stemmingswisselingen. Het is uitstekend voor het overwinnen van emotionele en geestelijke afhankelijkheid.

Ondersteunt u bij het stoppen van verslavingen. Als steen van de overgang leidt lepidoliet u om uw oude psychische gedachtegang op te helderen. Het biedt u een licht in de duisternis. Een helpende hand in het donker. Het biedt u een warm zonnetje op een koude winterse dag. Het stimuleert u om veranderingen niet te zien als iets slechts, maar als iets goeds.

Lepidoliet stimuleert onafhankelijkheid en het bereiken van doelen zonder de hulp van buitenaf. Op een geestelijk niveau stimuleert dit kristal het intellect en uw vermogen om dingen te zien zoals ze zijn. Zonder schijn of bedrog. Het verbreed uw concentratie en geeft u het vermogen om sneller tot een besluit te komen.

Emotioneel gezien laat dit kristal u steviger in uw schoenen staan. Het verlost u van de invloeden die anderen over u kunnen hebben en laten zien wat echt belangrijk is in dit leven. Hoe u, uzelf ziet.

Genezing met Lepidoliet

Lepidoliet zoekt de plek op waar u last van heeft. Het vibreert heel zachtjes als u het op de juiste plek weglegt. Verlicht allergieën en versterkt uw immuunsysteem. Het helpt bij mensen die snel moe zijn, verlicht het gevoel van uitputting en geeft u nieuwe energie. Een zeer krachtig kristal voor mensen die last hebben van de ziekte van Alzheimer, epilepsie of zenuw pijn.

De beste positie voor Lepidoliet

Leg of draag een stuk lepidoliet op een plaats waar u het meeste tijd doorbrengt. Voor slaap problemen kunt u het beste een stuk onder uw kussen plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *