Gratis verzending vanaf €50 binnen NL

Over ons

Wie ben ik?

Hallo ik ben Ema. Ik ben deze webwinkel begonnen omdat ik graag mijn passie, liefde en kennis voor kristallen, mineralen en edelstenen met andere wil delen. Al sinds jongs af aan ben ik geobsedeerd geraakt met de krachtige en helende energie die zich verschuilt in deze prachtige stenen. Zoals velen ben ik toen ook begonnen met een verzameling. Na de jaren verstreken werd deze verzameling en de kennis die hierbij kwam kijken groter en groter. Tot dat ik de beslissing heb genomen om zowel mijn verzameling en ook de kennis over deze collectie met andere te delen.

Waarom heb je voor jouw aanbod gekozen, hoe heb je je aanbod bepaald?

Na jaren gezocht te hebben naar de beste kwaliteit edelstenen, mineralen en kristallen ben ik bij verschillende betrouwbare leveranciers terecht gekomen. Ons aanbod komt direct vanuit het land van herkomst, zo garanderen wij de beste prijs en kwaliteitsverhouding. Alle stenen komen eerst bij ons binnen voordat wij ze op de webshop plaatsen, zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit garanderen omdat wij ze zelf eerst gezien hebben.

Welke mensen spelen of speelden een belangrijke rol?

Op een jonge leeftijd kreeg ik een prachtig stuk Turkoois van een kennis van mijn ouders. Hij vertelde mij dat hij dit prachtstuk speciaal voor mij uitgezocht had en dat de unieke eigenschappen van deze steen perfect passen bij mijn problemen en moeilijkheden hier op aarde. Een aantal weken erna kreeg ik een boek over de eigenschappen en werking van edelstenen. Dit boek heb ik tientallen keren uitgelezen en gestudeerd, tot op het punt dat ik wist welke stenen het beste passen bij welke problemen. Ik dank mijn liefde voor de wereld van edelstenen aan deze man.

Wat maakt jullie webshop uniek?

Ik vind het belangrijk om de juiste steen voor de juiste persoon te vinden. Zoals een wijze man mij eens heeft verteld, de steen zoekt de persoon en niet andersom. Ik wil alleen de zuiverste stenen aanbieden en deze ook direct klaar maken voor ontvangst en gebruik. Op het moment dat ik de stenen ontvang van onze leveranciers reinig ik ze compleet op energiek niveau.

Op het moment dat een steen besteld wordt reinig ik de energie van deze steen nogmaals, en laad ik de steen ook voor u op. Dit zorgt ervoor dat u bij ontvangst gelijk kunt genieten van de helende eigenschappen van deze stenen.

Welk ‘probleem’ los jij op met jouw aanbod?

Ik ben ervan overtuigd dat veel stenen verkocht worden zonder er daadwerkelijk duidelijke uitleg bij te geven over de werking. Het kan zijn dat sommige stenen heel goed bij iemand passen, maar het kan ook omgekeerd zijn waar een bepaalde werking van een steen op dit moment niet geschikt is voor iemand.

Ik zie vaak dat bij de meerdere webwinkels weinig informatie wordt gegeven over de unieke eigenschappen van een steen. Wij willen bij elke product duidelijke uitleg geven over de werking en ook over het opladen en reinigen. Ik hoop dat iedereen hiermee op een makkelijke, duidelijke en veilige manier een passende steen voor hem of haar kan vinden.

Wat zijn jouw wensen en toekomstplannen?

Ik hoop in de toekomst veel mensen gelukkig te maken met de prachtige en helende eigenschappen die deze stenen bezitten. Via onze blog wil ik jullie ook informeren over wat welke steen precies voor u kan betekenen.