Gratis verzending vanaf €50,- binnen NL

Toermalijn

De werking en betekenis van Toermalijn

Toermalijn staat bekend als een beschermende en reinigende steen. Het zuivert zware energie om in lichte fijne energie. Het aardt je op jouw spiritueel pad, terwijl er een beschermend schild om je heen wordt gevormd. Vroeger werd deze steen vaak gebruikt als bescherm middel door de sjamanen voornamelijk tijdens rituelen.

Toermalijn reinigt je aura van alle onzuiverheden. Het verwijdert obstakels in je leven die voorheen leken vast te staan. Het geeft je de makkelijkste manier aan om problemen in je leven op te lossen. Het brengt je chakra’s in balans en verbind ze onderling met elkaar.

De krachtige vibratie van Toermalijn heeft een positief effect op je planten en je tuin. Sommige mensen beweren dat deze steen als natuurlijk insecticide gebruikt kan worden. Het houdt ongedierte op afstand, en als je een stuk in de grond stopt onder je planten of nabij stimuleert het groei en de gezondheid.

Het helpt je om jezelf en andere om je heen beter te leren begrijpen. Het bevordert je zelfvertrouwen en vermindert angst. Ook helpt het mensen die diep geworteld in een slachtoffer rol zitten hieruit te laten klimmen. Dit zal je leven positief beïnvloeden. Vaak als je in een slachtoffer rol zit zie je het zelf niet meer. Toermalijn laat jou dit van een ander perspectief zien.

Het brengt de twee hersenhelften in balans, terwijl het negatieve denkpatronen omzet in positieve. Een zeer krachtige genezer voor mensen die leiden aan paranoia of dyslexie.

Emotioneel gezien verhelpt toermalijn stoornissen. Voornamelijk van emotionele aard. Fysiek gezien verwijdert deze steen alle spanningen, het helpt je om je vrouwelijke en mannelijke energie in balans te brengen.

Genezing met Toermalijn

De strepen op de zijkant van ruwe toermalijn staan voor het versterken van je energie. Het ruimt blokkades op uit je leven en laat je duidelijk zien hoe al je problemen ontstaan. Het is een krachtige genezer die negativiteit weert.

De beste positie voor Toermalijn

Leg of draag een stuk toermalijn op een plaats waar u het meeste tijd doorbrengt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *